top of page

PACK ANTIAGING

Mujer segura

Endocrinologia Antiaging i Longevitat. Pack Premium.

Per sentir-nos millor podem incrementar els valors de dopamina en el nostre cos. La dopamina és aquest component químic que ens “encén” i que fa que el nostre cor bategui amb més força. Està relacionat principalment amb el desig i el plaer.

És necessari realitzar una valoració endocrinològica integrativa, àmplia que inclogui els motius genètics, les causes desencadenants, els factors de risc actuals i els previsibles en un futur pròxim, cal planificar un tractament multidisciplinar integratiu realista d'acord amb la situació de cada persona.

Amb fermesa i plenitud arriba la comprensió i l´estima del teu actiu més important, la teva salut.

Que inclou el Pack Premium?

1

Enviament previ de qüestionari mèdic antiedat especialment desenvolupat.

2

Anàlisi en session clínica del resultat del qüestionari mèdic anit-edat per l'equip integratiu EMIN.

3

Primera valoració endocrinològica del pacient (visita online personalitzada amb la Dra. Elisabet Juncà).

4

Prescripció personalitzada d'analítica hormonal, metabòlica, urinària, antiinflamatòria sanguínia, salivar, urinària i genètica.

5

Extracció de mostres i anàlisis biològiques al laboratori: es facilitarà l'extracció en centre de referència i enviament de mostres.

6

Consulta nutricional amb nutricionista de l'equip mèdic EMIN.

7

Segona valoració endocrinològica del pacient (visita presencial a la clínica o online, visita personalitzada amb la Dra. Elisabet Juncà): Prescripció detallada de tractament específic. Prescripció específica de proposta nutricional. Prescripció d'activitat física.

8

Consulta nutricional de seguiment amb nutricionista de l'equip mèdic EMIN: ajustament del programa mèdic a la pauta nutricional específica.

Potser t'estaràs preguntant...

bottom of page