top of page

PROGRAMA ENDOCRINOLÒGIC DIRIGIT A PEDRE PES

Image by Fuu J

Programa endocrinològic i nutricional dirigit a perdre pes.

L'obesitat és una epidèmia a la nostra societat, cada dia es presenta més incidència d'augment de pes, sobretot en relació amb la resistència a la insulina.

 

És un problema de base endocrina que necessita una valoració endocrinològica integrativa que inclogui els motius genètics, les causes desencadenants, els factors de risc actuals i els previsibles en un futur pròxim, cal planificar un tractament multidisciplinar integratiu realista d'acord amb la situació de cada persona per assolir un diagnòstic i tutoratge d'un endocrí amb el suport d'un professional de la nutrició i un preparador físic personal.

A qui va dirigit?

 

Aquest programa va dirigit a totes aquelles persones que desitgen perdre pes dins un programa mèdic especialitzat i que contempli no només la baixada de pes sinó també el manteniment del mateix. Especialment a aquelles persones amb resistència a la insulina, que han fet servir tractaments tipus “ozempic” i que actualment han guanyat pes post retirada del fàrmac.

Quin és l'objectiu del programa?

 

L'objectiu del programa és abaixar pes tractant la causa que ha provocat l'obesitat. Massa vegades veiem que es produeixen importants pèrdues de pes i la conseqüent recuperació, si s'aborda el problema de base, s'aconsegueix el manteniment del pes perdut. La majoria de vegades la causa de l'obesitat és la resistència a la insulina, l'objectiu final és normalitzar aquesta situació.

 

 

El programa està orientat per pacients amb:

  • Obesitat amb diabetis.

  • Obesitat i sobrepès relacionat amb alteracions tiroïdals.

  • Augments de pes en pacients que han intentat fer dietes sense èxit.

  • Pacients que presenten obesitat amb fatiga i cansament, indicant que probablement hi haurà alteracions nutricionals de base.

Quina és la durada del programa?

 

El programa té una durada de 4 mesos.

Amb fermesa i plenitud arriba la comprensió i l´estima del teu actiu més important, la teva salut.

Que inclou el Pack?

1

Per tal de preparar la primera visita, el pacient rebrà un formulari per conèixer els seus antecedents personals, les seves patologies conegudes, el tractament que ha estat realitzant prèvia a la visita i els tractaments nutricionals previs.

2

Anàlisi en session clínica del resultat del qüestionari mèdic per l'equip integratiu EMIN.

3

Primera valoració endocrinològica del pacient, visita online personalitzada amb la Dra. Juncà on es realitzarà la valoració integral de pacient amb un estudi de les característiques endocrines de l'obesitat i la corresponent avaluació de proves complementàries que ja disposi el pacient.

4

Prescripció i sol·licitud personalitzada d'analítica clínica.

5

Derivació a nutricionista per elaborar la dieta prescrita, contacte constant entre metge i nutricionista, ajustament del programa mèdic a la pauta nutricional específica. Estratificació i aplicació d'objectius nutricionals d'acord amb el programa mèdic i definició del pla de canvi d'hàbits.

6

Visita mèdica de seguiment, es realitzarà transcorregut un mes des de la primera visita: segona valoració endocrinològica del pacient. Avaluació del procés de pèrdua de pes. Valoració de les proves complementàries sol·licitades. Prescripció detallada de tractament específic. Prescripció específica de proposta nutricional. Prescripció d'activitat física.

7

Visita nutricional de seguiment, es realitzarà transcorregut un mes des de la primera visita nutricional.

8

Visita mèdica final es realitzarà entre el tercer i el quart mes. Valoració final del pacient. Avaluació dels resultats i planificació del procés de pes.

- PREU DEL PROGRAMA -

1.100€

Serveis que s'ofereixen en el programa:

  • Tres visites amb endocrí especialitzat en endocrinologia integrativa, poden ser visites en línia o visites presencials a Andorra.

 

  • Dues visites nutricionals integratives, poden ser visites en línia o visites presencials a Andorra.

 

  • Comunicació directa amb equip mèdic.

 

  • Documentació clínica constant en plataforma mèdica: el/la pacient disposarà d'un espai propi dins la plataforma de visita mèdica on s'aniran editant i penjant tots els continguts complint amb la llei de protecció de dades.

 

  • Gestor sanitari particular, que programarà les visites, recordarà setmanalment les indicacions a realitzar, derivarà a metge endocrí i a nutricionista les consultes en línia i dubtes que puguin aparèixer durant el període de tractament.

bottom of page