top of page

DR. HENRY MARCANO

EMIN Endocrinologia disposa de l'Endocrinòleg millor valorat de Girona, Andorra, Barcelona pels seus pacients.

EMIN Endocrinologia disposa en el seu equip mèdic de l'endocrinòleg més recomanat a Girona, Andorra, Barcelona.

Metge endocrinòleg pediàtric integratiu, és el professional mèdic que es dedica al tractament de trastorns endocrins en nens i adolescents amb un enfocament integral.


Intervenció dins equip EMIN:

- Realitza una avaluació completa dels antecedents mèdics, la història del desenvolupament i els símptomes del pacient.

- Prescriu proves de laboratori i altres teràpies pel control dels trastorns endocrins així com avalua els nivells d'hormones i altres indicadors rellevants.

- Desenvolupa plans de tractament per a trastorns endocrins com la diabetis infantil, trastorns tiroïdals, trastorns de creixement, trastorns de la pubertat precoç o tardana, etc.

- Proporciona orientació dietètica i consells sobre la nutrició pels pacients amb trastorns endocrins com la diabetis infantil. Col·labora amb les nutricionistes de l'equip EMIN i altres professionals de la salut per garantir una atenció integral.

- Realitza seguiments periòdics dels pacients per avaluar la seva resposta al tractament. Ajusta els plans de tractament segons sigui necessari per assegurar-se que els nivells hormonals estiguin dins dels paràmetres normals.

- Treballa de manera conjunta amb altres metges i professionals de la salut per proporcionar una atenció coordinada. Col·labora especialment amb pediatres, endocrinòlegs adults, nutricionistes, psicòlegs i altres especialistes segons les necessitats del pacient.

- Proporciona educació als pacients i les seves famílies sobre la naturalesa dels trastorns endocrins, els procediments de tractament i la importància del seguiment. Proporciona consells sobre com prevenir complicacions i mantenir una salut òptima en pacients. Promou estils de vida saludables i hàbits alimentaris adequats.

EMIN Endocrinologia disposa de Consulta d'Endocrinologia i Nutrició a Girona, Andorra, Barcelona, Online.

Dr_edited.jpg
  • ENDOCRINOLOGIA PEDIÁTRICA INTEGRATIVA.

  • VALORACIÓ PERSONALITZADA.  


 

IdiomesCastellà. 

bottom of page