top of page

NUTRICIÓ ESPORTIVA

Per un correcte rendiment físic, evitar lesions i millorar la composició corporal és fonamental una alimentació adequada. L'alimentació és la manera de proporcionar a l'organisme les substàncies essencials per nutrir el nostre cos. La nutrició és el conjunt de processos pels quals l'organisme transforma i utilitza les substàncies que contenen els aliments ingerits.

Quan es realitza esport cal saber triar de forma correcta els aliments que siguin més convenients i que influeixin de manera positiva en el rendiment físic. Una dieta adequada, en termes de quantitat i qualitat, abans, durant i després de l'entrenament i de la competició és imprescindible per optimitzar el rendiment. Una dieta inadequada pot perjudicar el rendiment en un esportista.

L’equip d’Endocrinologia Metabolisme i Nutrició està format per metges i nutricionistes especialistes en les diferents branques de la nutrició que ajudaran a l'esportista a assolir els seus objectius mitjançant unes pautes dietètiques personalitzades i adaptades a les necessitats nutricionals de cada esportista.

bottom of page