top of page

PACK ANTIAGING

Mujer segura

Endocrinologia Antiaging i Longevitat. Pack Premium.

Per sentir-nos millor podem incrementar els valors de dopamina en el nostre cos. La dopamina és aquest component químic que ens “encén” i que fa que el nostre cor bategui amb més força. Està relacionat principalment amb el desig i el plaer.

És necessari realitzar una valoració endocrinològica integrativa, àmplia que inclogui els motius genètics, les causes desencadenants, els factors de risc actuals i els previsibles en un futur pròxim, cal planificar un tractament multidisciplinar integratiu realista d'acord amb la situació de cada persona.

El PACK PRÈMIUM ANTIEDAT I GENERADOR DE SALUT  és un programa amb una durada de sis a vuit mesos que té com a principal objectiu la millora integral de la salut del/la pacient amb un seguiment exclusiu de professionals especialitzats en el camp de l'endocrinologia i la nutrició, és un programa integratiu, multidisciplinar, dissenyat per a millorar de manera efectiva el pas del temps i generar un rejovenimient corporal intra i extracelul·lar.

A qui va dirigit? 

 

Aquest programa va dirigit a totes aquelles persones de més de 35 anys d'edat biològica que desitgin un abordatge integratiu, totalment personalitzat, dedicat a focalitzar i estudiar l'estat clínic, nutricional i metabòlic del/la pacient, aportant proves complementàries noves i d'alta informació per a confeccionar un pla de tractament de 6 mesos per a prevenir l'envelliment.

També per a aquelles persones amb alguna malaltia autoimmune o inflamatòria per abordar des de la base molecular i hormonal el problema mèdic.

Quin és l'objectiu del programa?

L'objectiu principal és minimitzar i revertir l'envelliment del/la pacient, mitjançant l'abordatge mèdic-nutricional i esportiu, utilitzant eines de diagnòstic d'avantguarda com és les analítiques específiques de DNA i valoració dels indicadors d'inflamació intracel·lular.

 

El programa té una durada de sis mesos, durant els quals el cos del/la pacient experimentarà importants canvis cap al rejoveniment.

Perquè el programa dura 6 mesos?

 

Els programes d'antienvelliment precisen de com a mínim quatre a sis mesos per a ser valorats tots els test que es programen, precisen una valoració inicial i un control evolutiu mínim de 60 dies. La majoria de les hormones que actuen en el procés d'antiedat tenen un cicle de 28 a 30 dies. Així mateix el recanvi cel·lular sanguini dura uns 120 dies, por el tant des de EMIN Endocrinología estem convençuts que es precisen mínim 6 taules per a evidenciar canvis reals cel·lulars i corporals.

Amb fermesa i plenitud arriba la comprensió i l´estima del teu actiu més important, la teva salut.

Que inclou el Pack Premium?

1

Enviament previ de qüestionari mèdic antiedat especialment desenvolupat.

2

Anàlisi en session clínica del resultat del qüestionari mèdic anit-edat per l'equip integratiu EMIN.

3

Primera valoració endocrinològica del pacient (visita online personalitzada amb la Dra. Elisabet Juncà).

4

Prescripció personalitzada d'analítica hormonal, metabòlica, urinària, antiinflamatòria sanguínia, salivar, urinària i genètica.

5

Extracció de mostres i anàlisis biològiques al laboratori: es facilitarà l'extracció en centre de referència i enviament de mostres.

6

Consulta nutricional amb nutricionista de l'equip mèdic EMIN.

7

Segona valoració endocrinològica del pacient (visita presencial a la clínica o online, visita personalitzada amb la Dra. Elisabet Juncà): Prescripció detallada de tractament específic. Prescripció específica de proposta nutricional. Prescripció d'activitat física.

8

Consulta nutricional de seguiment amb nutricionista de l'equip mèdic EMIN: ajustament del programa mèdic a la pauta nutricional específica.

- PREU DEL PROGRAMA -

8.500€

Serveis que s'ofereixen en el programa:

 • Tres visites amb endocrí especialitzat en endocrinologia integrativa, poden ser visites en línia o visites presencials a Andorra.

 • Dues visites nutricionals integratives, poden ser visites en línia o visites presencials a Andorra.

 • Proves complementàries que inclou el programa:

  • Aplicació de dos test genètics específics telomèrics i metilació per a definició de l'edat biològica

  • Aplicació de test disbiosi intestinal o disbiosi uterí o de pell (a definir segons cada pacient).

  • Aplicació i determinació del test de metall pesat en cabell.

  • Dues analítiques de sang per a determinacions complertes, hormonals, micro-nutricionals, metabòliques, preventives de malaltia cardiovascular, detecció vírica, serologia, panell d'anticossos,  estat limfocitari, marcadors de micro-immunitat.

 • Comunicació directa amb equip mèdic.

 • Consens entre els professionals de l'equip mèdic per dissenyar el pla específic del pacient, sessions clíniques de l'equip mèdic per avaluar el pacient.

 • Documentació clínica constant en plataforma mèdica: el/la pacient disposarà d'un espai propi dins la plataforma de visita mèdica on s'aniran editant i penjant tots els continguts complint amb la llei de protecció de dades.

 

 • Gestor sanitari particular, que programarà les visites, recordarà setmanalment les indicacions a realitzar, derivarà a metge endocrí i a nutricionista les consultes en línia i dubtes que puguin aparèixer durant el període de tractament.

bottom of page