top of page

VISITA TELEMÀTICA

COM PUC ACCEDIR A LA VISITA TELEMÀTICA?


A continuació li adjuntem les indicacions necessàries per accedir a la visita online amb la Dra. Juncà.


Per a poder utilitzar la plataforma de visita online és necessari que accedeixi en el següent enllaç:

Aquest enllaç li donarà accés a la plataforma de reserva en línia, s’haurà de registrar i omplir totes les seves dades (només la primera vegada). Des de la plataforma podrà consultar els documents mèdics i tenir accés a tota la seva història clínica així com la documentació administrativa. Si és la primera vegada que s'accedeix a la plataforma cal donar-se d'alta:

Registrar a EMIN.png

Cal introduir totes les dades sol·licitades, on hi posa PAS/NRT cal introduir-hi el NIF, cal introduir el seu correu electrònic. El pacient es compromet a facilitar totes les dades requerides, és responsabilitat del pacient el compliment de la veracitat de les dades facilitades, les quals seran utilitzades per la realització de la història mèdica, tràmits administratius i realització de la corresponent factura.

Registrar a EMIN (2).png

Un cop donada d'alta en el sistema (només ho ha de fer la primera vegada), enviï un correu a drajunca@gmail.com, se li assignarà dia i hora acordada segons disponibilitat per la visita online.

PREGUNTES FREQÜENTS:

Les següents preguntes intenten resoldre tots aquells dubtes que es poden plantejar referent a les visites telemàtiques. Si no troba la informació que busca enviï un correu a drajunca@gmail.com amb el dubte i intentarem resoldre'l:

En què consisteix la visita online?

És una connexió telemàtica mitjançant una plataforma digital, en la que es seguirà el procediment habitual d’una visita endocrinològica presencial.

Quina és la tarifa de la visita online?

El preu de la primera consulta és de 230€, mentre que la tarifa per les visites de seguiment és de 180€. L'import total s'ha de liquidar mitjançant targeta de crèdit amb un mínim de 48 hores d'antelació a la data programada de la visita. El pagament s'efectuarà en el moment de confirmar la reserva a través de la plataforma de pagament REDSYS.

Amb quina plataforma es realitzarà la visita telemàtica?
La visita telemàtica està programada per realitzar-se preferiblement amb JITSI i com a segona opció SKYPE o  ZOOM. Si no fos possible es podria realitzar amb alguna altre plataforma amb previ acord.

Quant dura la visita telemàtica?
La visita telemàtica té una durada aproximada de 55 minuts.

Rebré algun informe mèdic de la visita telemàtica?
El contingut de la visita quedarà registrat en un informe clínic que  s’emetrà en format PDF i s’entregarà via correu electrònic transcorregudes aproximadament 48 hores des de la visita telemàtica. 
Queda totalment prohibida la gravació, per qualsevol mitjà, de la visita telemàtica.

La Dra. Juncà està convencionada amb alguna mútua?
La Dra. Juncà no està convencionada amb cap mútua, recau en el pacient comprovar si la seva mútua li abonarà la visita telemàtica.

bottom of page